Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βινεγκρέτ με ροκφόρ


Η Κατερίνα Νομικού προτείνει....

Υλικά :
 ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα
 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
 ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
 60  γρ. ροκφόρ σε κομματάκια
 Αλάτι
 Πιπέρι
Εκτέλεση :
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ξύδι, προσθέτουμε αργά το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το ροκφόρ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.