Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Κτήμα Μελιτίνη // e-bloko : Μία μεγάλη συνεργασία

Το πρώτο πρατήριο προϊόντων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ άνοιξε ! 



Έφτασε ο καιρός που οι Έλληνες παραγωγοί αλλά και οι κάθετες μονάδες παραγωγής και τυποποίησης ελληνικών προϊόντων φιλοξενούνται και παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε ένα καταπληκτικό πρατήριο-εκθετήριο 2000 τ.μ.. 

Το e-bloko, μία καταπληκτική πρωτοβουλία της γενικής ταχυδρομικής μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-bloko.gr και από το πρατήριο επί της Λ.Κηφισού 18 στο ύψος της κεντρικής λαχαναγοράς Αθηνών φιλοξενεί δεκάδες Έλληνες παραγωγούς και εκατοντάδες προϊόντα που παράγει η ελληνική φύση. 








Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κτήμα Μελιτίνη σε τιμή χονδρικής, με ελάχιστα έξοδα μεταφοράς και να το παραλάβετε στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας μέσα σε 48 ώρες σε οποιοδήποτε μέρος χερσαίας και νησιωτικής Ελλάδας. 


Με ιδιαίτερη χαρά σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το εκθετήριο αλλά και το πρατήριο των παραδοσιακών προϊόντων Ελλήνων παραγωγών και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας σε έναν ιδιαίτερο, φιλικό και φιλόξενο χώρο.


Εάν εργάζεστε μπορείτε να μας επισκεφτείτε το απόγευμα, καθημερινά από τις 02:00 το μεσημέρι έως  τις 08:00 το βράδυ αλλά μπορείτε να κάνετε μία βόλτα από το εκθετήριο του e-bloko το Σαββάτο από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 04:00 το απόγευμα.