Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτη παρουσίαση για το Κτήμα Μελιτίνη στην Αθήνα





                              Δελτίο Τύπου
 Η εταιρεία Μελιτίνη Λακωνίας Μ.Ε.Π.Ε. παρουσίασε στις 5 Δεκεμβρίου 2012 για πρώτη φορά στην Αθήνα το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Κτήμα Μελιτίνη. Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής Επαγγελματικής Γαστρονομίας CHEF D’ OEUVRE.


          Την βραδιά άνοιξε ο Υπεύθυνος για την επικοινωνία και την ενημέρωση, παραγωγός ελαιολάδου Γραφάκος Κωνσταντίνος δίνοντας τον λόγου στον εμπνευστή και δημιουργό, παραγωγό και επιχειρηματία κύριο Ρογκάκο Στέλιο ο οποίος με απλό και λιτό λόγο μας ανέπτυξε την φιλοσοφία που έχει το Κτήμα Μελιτίνη.




Στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί η εταιρεία Μελιτίνη Λακωνίας Μ.Ε.Π.Ε. συνεχίζει να παράγει και να τυποποιεί υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο δημιουργώντας το ενδιαφέρον όχι μόνον στους καταναλωτές και εμπόρους τροφίμων υψηλών απαιτήσεων αλλά και σε διακεκριμένους γεωπόνους, βοτανολόγους, και ερευνητές της θεραπευτικής αξίας του ελαιολάδου.
          Το Αφιλτράριστο Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Κτήμα Μελιτίνη έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη χημική ανάλυση για κάθε παρτίδα παραγωγής και με οξύτητα που κυμαίνεται μεταξύ των 0,16 και 0,27. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πυκνότητας , γεύσης, αρωμάτων χρώματος και υφής το τοποθετούν μεταξύ των πρώτων τυποποιημένων ελαιολάδων στην αγορά. Αυτό βεβαίως συμπληρώνεται από την αισθητική και την καλλίγραμμη φινέτσα της φιάλης που προστατεύει το προϊόν σε ποσοστό 95% από την ακτινοβολία UV.

          Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του Αγουρέλαιου Μελιτίνι το οποίο οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γευτούν την μοναδική πικάντικη αρωματική φρουκτώδη γεύση του που άφηνε ξεκάθαρη την επίγευση του χυμού της ελιάς. Το αγουρέλαιο είναι διατροφικά και βιολογικά ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο ελαιόλαδο. Χάρη στη φρεσκάδα του, περιέχει πολύ περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία, αλλά και μοναδική γεύση.




Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στου νικητές του Φθινοπωρινού Διαγωνισμού Μαγειρικής ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τις  15 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε όλους όσους παρακολουθούν τις δραστηριότητές της εταιρείας μέσα από το διαδίκτυο. 

           Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση δόθηκαν στην υπεύθυνη marketing και μέσων οργάνωσης & επικοινωνίας Μαριαλένα Ντόκου.

 Υπεύθυνος Επικοινωνίας
 Όνομα: Γραφάκος Κωνσταντίνος
 Διεύθυνση Email: info@melitini.com
Τηλέφωνο: 211 1831 340 Kινητό : 697 44 999 24

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αναλυτική online παρουσίαση της εταιρίας Μελιτίνη Λακωνίας Μ.Ε.Π.Ε. στο www.melitini.com