Η Κατερίνα Νομικού προτείνει....
Υλικά :
½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο
μαϊντανό
60 γρ. ροκφόρ σε κομματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση :
Ανακατεύουμε
τη μουστάρδα με το ξύδι, προσθέτουμε αργά το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια
το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το ροκφόρ,
το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.